Inkoop En Verkoop Auto's, Alle Merken

Gepubliceerd mrt. 21, 22
6 min read

Auto Verkopen Voor Export Limburg - imexcars.be

Toch zal u dit ons van nooit horen zeggen. Wij kopen zelf namelijk nooit auto’s. Wij werken als onafhankelijke bemiddelaar en zoeken namens u een potentiële koper voor uw auto. Zo kunnen we uw belangen het beste behartigen. Zo kunnen we onze ambitie waarmaken om het verkopen van een auto voor iedereen een aangename ervaring te maken.

verkocht’. We willen het verkopen van een auto of ander voertuig zo makkelijk mogelijk maken.Ikwilvanmijnautoaf. be koopt zelf geen auto’s. Wel helpen we particulieren bij de verkoop van auto’s. Dit doen we door te functioneren als onafhankelijk tussenpersoon. Dit doen we nu al ruim 13 jaar. In deze jaren hebben wij al meer dan 450.

Bij een verkoop van een auto zijn er verschillende punten belangrijk. De meest genoemde punten zijn prijs, gemak en veiligheid. Doordat wij onafhankelijk en neutraal zijn kunnen we u de best mogelijke combinatie bieden van deze factoren. Partijen die zeggen ‘‘wij kopen auto’s’’ kopen de auto’s zelf en hebben dus belang bij een lage inkoopprijs (auto verkopen zonder keuring - imexcars.be).

Auto Verkopen? - Wij Kopen Auto's Op

Wij hebben belang bij mensen die tevreden terugkijken op de verkoop. Wij geloven dat onze onafhankelijkheid er aan bij heeft gedragen dat wij de afgelopen jaren zoveel mensen hebben kunnen helpen bij de verkoop van hun voertuig. Of het nu gaat om een exclusieve auto, jong gebruikte auto, sloopauto, schadeauto, bedrijfswagen, vrachtwagen, mobilhome, caravan of microcar.

Uw auto, of ander voertuig, verkopen via ikwilvanmijnautoaf. be is heel eenvoudig. U geeft op onze website aan wat voor een merk en model voertuig u heeft en vult dit aan met het bouwjaar en de kilometerstand. Daarna nog wat details over de huidige staat en accessoires van het voertuig en tot slot enkele duidelijke foto’s.

Onze professionele medewerkers gaan voor u op zoek naar een geïnteresseerde handelaar om uw voertuig aan te verkopen. Het hoogste bod koppelen we aan u terug. Gaat u akkoord met het bod? Dan heeft u meteen een deal. Bent u niet tevreden met het bod? Dan is dat geen probleem en kunt u het bod zien als een gratis taxatie voor uw voertuig - camper verkopen.

Snel Auto Opkoper

Imex cars

Address: Mispelstraat 73, 9100 Sint-Niklaas, België
Phone: +32484849515
Email: info@imexcars.be
auto verkopen zonder keuring

be altijd gratis en vrijblijvend is. Ook als u akkoord bent gegaan met het bod van een handelaar heeft u het recht om van de koop af te zien.

Gelukkig kunnen wij kopen alle auto’s het gedoe uit uw autoverkoop te halen door een snel en eenvoudig autoverkoopproces aan te bieden met contant geld of overschrijving op rekening. We hebben vele jaren ervaring in de automobielsector en vinden dat autoverkoop eerlijk en eenvoudig moet zijn. We zijn trots op het aanbieden van de meest eerlijke, snelle en betrouwbare auto-aankoopservice die u zult vinden.

Het verkopen van een auto kost tijd en moeite. Maar, dat hoeft niet zo te zijn: met verloopt de verkoop van uw auto snel en gemakkelijk (imex cars sint niklaas - Imex Cars ). Dat blijkt ook uit de positieve ervaringen van onze klanten. Voer eerst de belangrijkste gegevens van uw auto in via ons online formulier. In slechts twee minuten ontvangt u per e-mail het antwoord op de vraag "Wat is mijn auto nog waard?" Zelfs na het ontvangen van de eerste schatting, gaat het proces comfortabel verder.

Verkoopservice – Je Auto Simpel En Snel Verkocht

De foto's neemt u gemakkelijk met uw telefoon. Dat is alles! Met uw gegevens bepalen we vervolgens uw definitieve verkoopprijs en sturen deze per e-mail naar u toe. Ook als u een beschadigde auto aan ons wilt verkopen; U heeft zeven dagen de tijd om te beslissen of u wilt verkopen.

Onze vestigingen vindt u door heel Vlaanderen. Ter plaatse controleert de expert de door u ingevulde gegevens - met inachtneming van de geldende hygiëne- & veiligheidsmaatregelen. U wilt uw auto niet verkopen? Geen probleem! Wij helpen u ook met het vinden van uw volgende auto. Tussen alle aanbiedingen op onze automarkt, zult u zeker de perfecte auto vinden.

Zo bereidt u zich voor op een snelle overdracht van de auto (opkoper schadewagens west vlaanderen - Imex Cars ).

Auto Verkopen - Uw Auto Verkopen In Regio - Imex Cars

We kopen uw voertuig in de huidige staat: alle merken, ongeacht het aantal kilometers, alle types, in goede of slechte staat, defect, beschadigd, buiten gebruik, met of zonder technische keuring. BEL ONS EN WIJ GEVEN U ONMIDDELLIJK HET BESTE BOD.

Auto-opkoper Vinden? Wij Bieden Gegarandeerd De Beste Prijs! - imexcars.beAuto Verkopen? Wij Kopen Auto's In! - imexcars.be

Indien dit uw eerste bezoek is, check dan eerst de door op bovenstaande link te klikken. Mogelijk moet u vooraleer u kan posten: klik op de 'registreren'-link hierboven om verder te gaan. Om berichten te lezen kiest u het forum dat u wenst te bezoeken in bovenstaande lijst. Working. - auto verkopen in belgie - imexcars.be..

Alle automerken welkom Wij zijn auto opkoper alle automerken en type wagens. Zowel personenwagens, bestelwagens, terreinwagens, bedrijfswagens kopen wij in - wij kopen auto s . Een kras, een deuk, een ongeval, technische problemen? Ook wagens met schade of auto's voor export zijn welkom! U kan bij ons uw auto verkopen ongeacht KM-stand en staat.

Auto Lichte Vracht

Auto opkopers zijn niet altijd betrouwbaar (auto opkopers export limburg - Imex Cars ). De betrouwbaarheid van de verkoper speelt ook een rol bij het aankopen van een tweedehands auto. Niet elke verkoper heeft de juiste bedoelingen. Er zijn steeds onbetrouwbare verkopers die proberen te sjoemelen. Maar hoe herken je deze charlatans? Wij bevelen onze partner Auto onderdelen Rotterdam aan voor alles over auto’s.

Een serieuze verkoper zal zijn telefoonnummer zonder problemen geven en zal meestal goed bereikbaar zijn. Een verkoper die onsamenhangende verhalen vertelt, zich vreemd gedraagt, je vragen ontwijkt of erg vaag blijft, behandel je beter sceptisch. Natuurlijk is niet iedereen die zich op het eerste zicht vreemd gedraagt, een malafide verkoper.

Vaak bevinden ze zich ook in het buitenland waardoor ze de verkoop niet in persoon kunnen afhandelen. Afspraak en testrit Een Auto opkopers zal op een correcte manier een afspraak met je willen maken voor bezichtiging van de auto met eventueel een testrit. Een afspraak waarbij je genoeg tijd krijgt om het voertuig te inspecteren.

Opkoper Schadewagens West Vlaanderen

Uw Auto Verkopen Zonder Gedoe? Wij Geven Een Eerlijk Bod!  Mercedes Opkoper - imexcars.be

Welke documenten bij verkoop auto zonder keuring?

Vergeet niet alle autopapieren om de verkoop compleet te maken, zoals het inschrijvingsbewijs Deel I en Deel II. Welke papieren meegeven bij verkoop auto zonder keuring niet verplicht zijn maar wel belangrijk zijn documenten als: de aankoopfactuur, bonnen van accessoires en de onderhoudshistorie.

Hoe auto verkopen zonder nummerplaat?

Er bestaat niet zoiets als voorlopige nummerplaten. Wie een personenwagen tweedehands te koop wil aanbieden, moet dat voertuig laten keuren vooraleer het voertuig ingeschreven kan worden op naam van de nieuwe eigenaar.

Hoe werkt keuring voor verkoop?

Bij de tweedehandsverkoop van een voertuig is het verplicht om dat voertuig te laten keuren. Die tweedehandskeuring moet gebeuren vóór het voertuig wordt ingeschreven op naam van de nieuwe eigenaar. Na de keuring wordt een tweedehandsrapport afgeleverd.

Welke kentekenbewijzen heb je nodig bij verkoop?

Het eerste deel ontvangt u als eigenaar op het tenaamstellingsverslag als het voertuig op naam gezet wordt en u deze dus koopt. Het tweede deel krijgt u per brief bij het kentekenbewijs. Het pasje samen met de tenaamstellingscode vormen het kentekenbewijs. Als u een auto wilt verkopen dient u deze te overhandigen.

Is keuring voor verkoop verplicht bij export?

Auto Verkopen Zonder Keuring Voor Export Je auto verkopen zonder technische keuring voor export is zeker mogelijk. De wetgeving laat toe dat je je tweedehands wagen verkoopt aan een garage of opkopers voor export zonder keuringsbewijs of keuring papieren voor te leggen.

Wat kost een keuring voor verkoop?

Als je je auto wil verkopen, moet je een technische keuring voor verkoop of tweedehandskeuring laten uitvoeren. De kostprijs van deze keuring bedraagt € 59,10.

Is keuring voor verkoop met afspraak?

Voertuigen kunnen voor een tweedehandskeuring (keuring voor verkoop) uitsluitend op afspraak (online 24/24) voorgereden worden. Dagelijks worden bijkomende afspraken open gezet om op korte termijn (binnen 3 werkdagen) een afspraak te kunnen maken. Telefonisch kunnen geen bijkomende afspraken gemaakt worden.

Hoelang is een keuringsbewijs voor verkoop geldig?

Voor zover het voertuig geen administratieve of technische gebreken vertoont wordt een document 'visuele keuring van het voertuig' afgeleverd met een geldigheidsduur van 1 jaar te rekenen vanaf de datum van de laatste volledige keuring.

Hoe ziet een kentekenbewijs er uit?

Het kentekenbewijs sinds 1 januari 2014 De tenaamstellingscode bestaat uit 9 cijfers. Dit papieren kentekenbewijs deel II bevat onder andere de naam en adresgegevens van degene die het voertuig heeft uitgevoerd. De combinatie van kentekencard en papieren deel II heeft de functie van uitvoerkentekenbewijs.

Wat is de kentekencard?

Heeft u een voertuig op uw naam staan? Dan heeft u voor dat voertuig een kentekenbewijs of kentekencard nodig. Het oude papieren kentekenbewijs bestaat niet meer. Nu is er een kentekencard met chip.

Als je zelf niet veel van auto’s af weet kan je een deskundige of expert meevragen. Meldt dit aan de verkoper, een serieuze verkoper zal hier dan geen probleem over maken. Als je de auto door de garage wilt laten inspecteren kan je dit vragen aan de verkoper. Als hij hier mee akkoord gaat is dit een goed teken.

Je kan steeds vragen naar de reden en een extra zorgvuldige controle uitvoeren. Geen verkoopovereenkomst Een correct ingevulde verkoopovereenkomst is een must voor de Auto opkopers! Komt de verkoper hier op de proppen met smoesjes of wil hij de schriftelijke overeenkomst zelfs overslaan, dan moet je ingrijpen. Hou voet bij stuk en eis een verkoopovereenkomst die correct ingevuld en getekend is.

Komen we tot een akkoord, dan komen we het voertuig ophalen met onze eigen transportdienst - camper verkopen. auto verkopen Contacteer verkoopnujeauto. be Auto opkoper Garage Hallak is een erkende auto opkoper. Krijg gratis en vrijblijvend een taxatie op uw auto. Verlies geen tijd meer en neem geen risico’s. U zult het wel eens meegemaakt hebben.

Wij Kopen Auto's! Auto Verkopen Aan Een AutosloperijVervolgens maakt u een vrijblijvende afspraak Alle auto’s komen in aanmerking. Ook auto’s met veel kilometers of een verlopen keuring. Wij komen tot bij u aan huis en bieden u de best mogelijke prijs voor uw wagen! Auto opkoper .

Meer van Auto trader

Navigation

Home

Latest Posts

Tuning, Styling & Performance Auto Onderdelen

Published Aug 01, 22
6 min read

Uitlijnen

Published Jul 31, 22
6 min read